در این مطلب قصد داریم تا یکی از مهم ترین قدم های اجرای لوگو را به شما بدهیم. این قدم چیزی نیست جز اصول انتخاب رنگ در طراحی لوگو و روانشناسی رنگ در طراحی لوگو حرفه ای ، بهترین ترکیب رنگ لوگو پس با ما همراه باشید.

روانشناسی رنگ

دانستن روانشناسی رنگ در طراحی لوگو حرفه ای نقش بسیار بسیار مهمی دارد چه برای برند خودتان در حال پیدا کردن طراح لوگو مناسب هستید و چه طراح هستید باید از اهمیت این موضوع مطلع باشید. فرض کنید شما سفارش دهنده هستید و من طراح:

ترکیب رنگ مورد نظرتان برای لوگو جزو ۱۰ سوال ابتدایی من از شما است. اگر در این مورد اطلاع داشته باشید، بهترین رنگ بندی را برای برند ، شرکت ، سازمان و یا کسب و کارتان انتخاب کرده باشید، هم سرعت انجام کار افزایش پیدا میکند و هم برای ارائه طرح به شما ما می توانیم بهترین کانسپت ها را ارسال کنیم.

ولی در صورتی که رنگ برند خودتان را انتخاب نکرده باشید سه حالت وجود دارد:

  1. طراحی منصف سر راه شما قرار گرفته و خودش بهترین پیشنهاد را با توجه به حوزه کاری به شما میدهد.
  2. طراح بی حوصله ای سر راهتان قرار گرفته که از شما میخواهد به صورت تصادفی یک رنگ را انتخاب کنید.(در این مورد فاجعه ای به نام عدم همخوانی کسب و کار با نماد رخ می دهد!)
  3. حالت سوم این که طراح عزیز بابت پیشنهاد پالت رنگی به شما مبلغی را دریافت می کند.

تمام طراحان مجموعه فلیکس آرت جز گروه اول هستند ولی در این مطلب قصد داریم اصول انتخاب رنگ لوگو را به شما آموزش داده که هیچ گاه مورد دوم و سوم برایتان پیش نیاید.


شاید این مطلب نیز برای شما جالب باشد : مراحل کامل طراحی لوگو حرفه‌ای را از اینجا بخوانید.


این مطلب برای تمام افراد با هر سنی مناسب می باشد چراکه دانستن روانشناسی رنگ در کل امور زندگی برای ما قابل استفاده است. پس با ما همراه باشید و در آخر مطلب نظر خود را کامنت کنید.

گروه رنگی

اصلی ترین دسته بندی گروه های رنگی در طراحی لوگو

رنگ ها در مجموع به سه دسته تقسیم می شوند:

  1. رنگ های گرم
  2. رنگ های سرد
  3. رنگ های خنثی

رنگ های گرم : 

رنگ های قرمز ، نارنجی ، زرد و طیف رنگی بین این سه رنگ ، به عنوان دسته رنگ های گرم شناخته می شوند.این رنگ ها محرک و تشدید کننده احساسات هستند.

رنگ های گرم ، حس نزدیک بودن را انتقال داده و موجب واکنش سریع می شود، اگر دقت کرده باشید دکمه هایی که طراحان برای جلب و تشویق به کلیک کردن در سایت ها استفاده می کنند به رنگ های گرم طراحی می شوند یا اصولاً در رستوران های خیابانی از رنگ‌ های گرم برای تشویق و جذب مشتری به سفارش غذا استفاده می کنند.

رنگ های سرد :

رنگهای آبی ، سبز ، بنفش و طیف رنگی بین این رنگ ها ، همگی جز دسته رنگ های سرد قرار می گیرند. دسته رنگ سرد به انتقال آرام شهرت داشته و تاثیر بسیار زیادی بر ایجاد راحتی در ما می گذارد. ولی همواره در استفاده از رنگ‌های سرد باید دقت کرد چراکه استفاده نادرست از آنها موجب ایجاد حس بی تفاوتی در مخاطب می گردد.

رنگ های خنثی :

سفید ، خاکستری ، مشکی و ترکیب این سه رنگ،  از دست رنگی خنثی هستند پرکاربردترین رنگها در دنیا در این شاخه قرار دارند، چرا که ترکیب رنگ خنثی با دسته رنگ های دیگر موجب پررنگ شدن حضور آیتم ها در صنعت مد ، گرافیک و هنر می شود.

معنی و مفهوم هر رنگ در طراحی لوگو و روانشناسی چیست؟

داستان روانشناسی رنگها ، داستانی مفصل است ولی در این مطلب قصد داریم به اندازه لازم و کافی مفهوم و معنی هر رنگ را در طراحی لوگو و یا هنر به شما توضیح دهیم. البته در این مطلب به معرفی رنگ های اصلی می پردازیم و در مطالب دیگر تک تک رنگ های موجود را مورد بررسی قرار خواهیم داد پس با ما همراه باشید.

رنگ قرمز

رنگ قرمز بدون شک مهمترین رنگ در طراحی ، هنر و صنعت می باشد. رنگ قرمز رنگ جلب توجه است. این رنگ باعث افزایش آدرنالین خون میشود به همین دلیل حس انرژی ، جنب و جوش و اشتیاق را به مخاطب انتقال میدهد.

برخی از مفاهیم رنگ قرمز:

  • عشق
  • هیجان
  • انرژی
  • شتاب
  • خطر

برخی از برجسته ترین لوگو هایی که به رنگ قرمز طراحی شده اند شامل:

 

رنگ قرمز در طراحی لوگو

رنگ آبی

رنگ آبی به مفهوم آرامش است. در صورت استفاده نادرست باعث به وجود آمدن حس ناامیدی و افسردگی میشود. رنگ آبی حس امنیت بسیار بالایی را در مخاطب ایجاد می کند. به دلیل ایجاد حس امنیت و اعتماد، بسیاری از نهادها و سازمانها در جهان علاقه به استفاده از رنگ آبی برای لوگوی خود دارند.

برخی از مفاهیم رنگ آبی:

  • امنیت
  • آسایش
  • حرفه‌ای بودن
  • اقتدار
  • هوشمند

برخی از برجسته ترین لوگو هایی که به رنگ آبی طراحی شده اند شامل:

رنگ آبی در طراحی لوگو

رنگ سبز

رنگ سبز یکی از کل پرکاربردترین رنگ ها در صنعت است. این رنگ چه در صنعت فیلم سازی و چه در هنر بسیار پر طرفدار و کاربردی می باشد. این رنگ در طراحی لوگو اصولا زمانی استفاده می شود که آن برند تمایل به ایجاد حس سلامت و تازگی در مخاطبان خود داشته باشد. به دلیل اینکه نماد پول در بسیاری از سازمانها به رنگ سبز طراحی میشود، از این رنگ برای نمادهای موسسات مالی نیز استفاده می شود.

استفاده بیشتر رنگ سبز در حوزه های زیر می باشد:

  • کامپیوتر
  • طبیعت
  • غذا
  • سلامتی
  • ورزشی

برخی از برجسته ترین لوگو هایی که به رنگ سبز طراحی شده اند شامل:

رنگ زرد

رنگ زرد رنگی است که به سرعت می تواند توجه مخاطب را به خود جلب کند. البته طیف این رنگ بسیار حائز اهمیت است چرا که هر چقدر به سمت گرمی برود میزان جلب توجه در آن افزایش پیدا خواهد کرد.

رنگ زرد نماد خورشید و منبع انرژی و گرما است. همچنین به علت ارزش بالای رنگ طلایی در هنر و طراحی، رنگ زرد و طیف آن پر استفاده و پرطرفدار هستند. جالب است بدانید رنگ زرد باعث افزایش قدرت یادگیری و تمرکز می شود از این رو برای استفاده در حوزه های کودکان و نوجوانان بسیار مناسب است.

برخی از برجسته ترین لوگو هایی که به رنگ زرد طراحی شده اند شامل:

 

رنگ زرد در طراحی لوگو

رنگ بنفش

رنگ سلطنت، این رنگ که ترکیبی از رنگ های آبی و قرمز است نکات مثبت هر دو رنگ را در خود جای داده است. این رنگ باعث افزایش قدرت رویا پردازی و تفکر می شود از این رو برای لوگو های حوزه محصولات پوستی لوکس ، اشیا گران قیمت و هنر استفاده می شود.

برخی از مفاهیم رنگ بنفش:

  • شیک و لوکس
  • ثروت
  • وقار
  • جاه طلبی
  • قدرت
  • عرفان
  • عظمت
  • جوانی

برخی از برجسته ترین لوگو هایی که به رنگ بنفش طراحی شده اند شامل:

رنگ بنفش در طراحی لوگو


شاید این مطلب نیز برای شما جالب باشد : انواع لوگو | سبک های مختلف طراحی لوگو


رنگ مشکی

اصلی ترین رنگ در دنیای هنر و صنعت رنگ مشکی است. لوگو شما هر رنگی که داشته باشد باید یک نسخه از رنگ مشکی آن موجود باشد این موضوع جزو واجبات است. رنگ مشکی در دسته رنگی خنثی قرار دارد. یکی از بهترین رنگ ها برای نماد سازمان ها در سراسر دنیا رنگ مشکی است. این رنگ می تواند به تنهایی یک نماد کامل را به رخ بکشد.

برخی از مفاهیم رنگ مشکی:

  • قدرت
  • ثروت
  • هوش و ذکاوت
  • صلابت

برخی از برجسته ترین لوگو هایی که به رنگ مشکی طراحی شده اند شامل:

رنگ مشکی در طراحی لوگو

رنگ سفید

رنگ سفید نشانه بی نقص بودن. در طراحی لوگو از این رنگ برای نشان دادن سادگی و مینیمال بودن استفاده میشود. ولی از آنجایی که رنگ سفید به تنهایی در بسیاری از زمینه های روشن مشخص نیست باید با رنگهای دیگر ترکیب شود.

برخی از مفاهیم رنگ سفید:

  • پاکی
  • آرامش
  • تمیزی
  • صلح

تک تک رنگها در طیف رنگی معنای خاص خود را دارند، در این مطلب قصد بررسی جنبه‌های منفی رنگ ها را نداشته و فقط برخی از استفاده آن ها را در هنر ، طراحی و صنعت مورد بررسی قرار دادیم. در مطلبی جداگانه تک تک رنگ ها را بررسی خواهیم کرد پس با مجله فلیکس آرت همراه باشید.


برای مشاهده تعرفه قیمت طراحی حرفه ای لوگو  کلیک کنید.


بهترین ترکیب رنگ لوگو

در مبحث اصول انتخاب رنگ لوگو، قانونی در مورد تعداد رنگ برای یک لوگو وجود ندارد. برخی از لوگو ها مثل برند فانتا از ترکیب چهار رنگ در کنار هم تشکیل شده و برخی نیز مانند توییتر از یک رنگ.

پس تعداد رنگ به کار رفته در طراحی لوگو فقط و فقط به اهداف آن برند که برای نشان دادن به مخاطب تعیین شده مرتبط است. اما به طور کل در هر نماد یک رنگ غالب است. بهترین ترکیب رنگ لوگو ترکیبی از اهداف ، سبک ، خدمات و نوع کسب و کار است. که طراح به صورت پالت رنگی میسازد. شما می توانید انتخاب رنگ برند خود را با خیال راحت به استودیو گرافیک طناز اغنامیان بسپارید.

بهترین ترکیب رنگ لوگو

اصول انتخاب رنگ لوگو

از آنجایی که اولین نقطه اتصال بین مخاطب و برند شما حتی قبل از خود طرح‌ لوگو ، رنگ آن می باشد، پس اصول انتخاب رنگ لوگو موضوعی بسیار مهم است. هویت و نمای برند شما به رنگ لوگوی شما بستگی دارد. اصول انتخاب رنگ لوگو را باید به مرور زمان و به صورت تجربی آموخت چرا که انتخاب رنگ به دانستن چند مفهوم ختم نمی شود.

در مطالب دیگر سعی داریم تا به صورت جزئی و قدم به قدم آموزش روانشناسی رنگ در طراحی لوگو حرفه ای ، بهترین ترکیب رنگ لوگو و آموزش های ارزشمند دیگر را در بخش آموزش فلیکس آرت به صورت رایگان قرار دهیم، تا شما عزیزان از آنها بهره مند شوید.

نظر و سوالات خود را از قسمت زیر برای ما ارسال کنید تا به سرعت پاسخ آن را دریافت کنید.


مطالب مرتبط:

2 دیدگاه. همین الان خارج شوید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این قسمت نباید خالی باشد
این قسمت نباید خالی باشد
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
شما برای ادامه باید با شرایط موافقت کنید

keyboard_arrow_up
error: محتوای حفاظت شده!