مزیت برندسازی برای کسب و کار : برندینگ نامی آشنا برای افرادی است که می خواهند کسب و کار خود را متحول کنند. اما چگونه؟

برندینگ یا برندسازی چیست؟

تمام فرآیندهای لازم برای معرفی یک کسب و کار و یا شخص را به مخاطب برندینگ میگویند. برند ، همان کسب و کاری است که برایش امر برندینگ را انجام می دهیم. اگر توجه کرده باشید زمانی که به شما بگویند چند برند مطرح در سطح جهانی را نام ببرید : کوکاکولا، اپل، مایکروسافت، بنز، سامسونگ،… و بسیاری دیگر به ذهن شما خطور می کنند.

برندینگ مهمترین کاری است که باید برای برند تان انجام دهید. جالب است بدانید کلمه برند در پایه به معنای سوختن است(ریشه BRANDR) در دوران باستان پوست حیوانات خود را برای نشان دادن مالکیت آن حیوان می سوزاندند. که  این در زمان حال همان لوگو است. لوگو نیز جز برندینگ است که در ادامه مطلب به آن بیشتر خواهیم پرداخت.

برندینگ شامل چه مواردی می شود؟

  • انتخاب حوزه فعالیت و نام برند
  • طراحی هویت بصری برند و ثبت آن
  • معرفی و بازاریابی محصولات و خدمات
  •  روابط عمومی پشتیبانی مشتریان و مخاطبان
  • یافتن جامعه و مخاطبان هدف

۵ مورد بالا دسته های اصلی هستند که هر یک به تنهایی شامل تعدادی زیر مجموعه می باشد.

اهمیت برندینگ برای تمام کسب و کارها چیست؟

اهمیت برندینگ برای تمام کسب و کارها چیست؟

برندسازی شامل چند پروسه می شود ولی ما در این مطلب قصد داریم به مهمترین موارد آن بپردازد. اگر بخواهیم به ساده ترین شکل امر برندینگ را بگوییم ، در چند موردی که بالاتر نام بردیم خلاصه می شود. و اما باید بدانید شروع یک کسب و کار هرچند در حوزه پر تقاضا و بدون انجام برندسازی برای آن کسب و کار با موفقیت برابر نمی شود. اگر شرکت اپل برای خود برند سازی نمیکرد ، امروزه محصولاتش به عنوان محصولات لوکس در بین رقبا جاباز نمی‌کرد و افراد در مقابل آینه با طرح سیب پشت موبایل خود عکس یادگاری نمی‌گرفتند! 🙂

و یا کوکاکولا با برند سازی قوی ، خود را در ذهن افراد در سراسر دنیا جاودانه کرد. همینطور میلیونها برند موفق دیگر که روزی فقط یک محصول و یا خدمات برای ارائه داشتند ولی با کمک برندینگ خود را به شهرت جهانی رساندند.

8 مزیت برندسازی برای کسب و کار

  1. ایجاد حس اعتماد و اطمینان در مخاطب
  2. شناخته شدن در بین مخاطبان و ایجاد وفاداری
  3. وی ایجاد اعتماد به نفس در پرزنت محصولات و خدمات
  4. تمایز از رقبا
  5. داشتن ظاهر یکپارچه تمام اجزای برند (هویت بصری)
  6. هویت بخشیدن به کسب و کار و مشخص شدن تخصص برند
  7. استفاده از لوگو به جای نام کامل و طولانی برند برای تمام بخش ها و تبلیغات
  8. توانایی رقابت با دیگر برندها در داخل و خارج از کشور

سخنان پایانی و جمع‌ بندی نهایی مطلب :

با توجه به مسائل گفته شده در این مطلب به این نتیجه می رسیم که زمان شروع یک کسب و کار،هر چند کوچک و خانگی باید در ابتدا به فکر برند سازی باشید. اولین گام انتخاب نام برند است و دومین گام هویت بصری برند. این دو باید های داشتن یک کسب و کار هستند. شما با انجام این دو گام می توانید مراحل بعدی برندسازی را به مرور زمان انجام دهید.

امروزه با گسترش اطلاع رسانی ها در این مورد خوشبختانه با رشد چشمگیر تقاضا برای داشتن هویت بصری برند روبرو هستیم. برای داشتن هویت برند یکپارچه استاندارد و حرفه ای فقط کافیست از این قسمت تعرفه قیمت را مشاهده و برای مشاوره رایگان و ثبت نوبت طراحی با ما در ارتباط باشید.

ما در استدیو گرافیک طناز اعنامیان، مفتخر به طراحی هویت بصری برند و مشاوره های فراوان در راستای رشد و پیشرفت بیش از ۵۰۰ برند رسمی در داخل و خارج از کشور هستیم. فقط کافیست یک بار همکاری با ما را تجربه کنید بعد از آن وجود یک تیم قدرتمند و باتجربه را برای همیشه در کنار برند خود حس خواهید کرد.


شاید مطالب زیر برایتان جذاب باشد :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این قسمت نباید خالی باشد
این قسمت نباید خالی باشد
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
شما برای ادامه باید با شرایط موافقت کنید

keyboard_arrow_up
error: محتوای حفاظت شده!