fav

آموزش رایگان مراحل طراحی گرافیک برای بازار کار

آموزش رایگان طراحی گرافیک برای بازار کار :  شاید هنوز شغل طراح گرافیک برای بسیاری از افراد ناشناخته باشد به دلیل اینکه در زمان های گذشته این شغل و حرفه در بین چند شغل دیگر تقسیم شده بود و به صورت یک شغل و حرفه جامع در بین افراد مطرح نبود. ولی امروزه با گسترش مشاغل و شاخه بندی شدن کامل آن ها شغل طراح گرافیک یک شغل کاملا تخصصی و مجزا شده است. بگذارید کمی جزئی تر صحبت کنیم…

گرافیک چیست و چه زمانی به وجود آمد؟

گرافیک چیست و چه زمانی به وجود آمد؟

کلمه گرافیک در اصل در ریشه یونانی (graphikós) به معنای تمام چیزهایی که به طراحی و نقاشی مربوط است و طراحی به معنای پیاده سازی ایده ذهنی به شکل های مختلف می باشد. از زمانی که انسان ها برای انتقال مفاهیم و پیام ها دست به ایجاد نقش و تصاویر به واسطه ابزارهای خود بردند گرافیک آغاز شد. کم کم با گسترش گرافیک ، خط و زبان های گوناگون به وجود آمد. گرافیک به دو دسته گرافیک قدیمی(سنتی) و گرافیک جدید(مدرن) تقسیم می شود.

گرافیک قدیم شامل موارد ابتدایی و پایه است اما گرافیک مدرن توسط William Morris متولد شد. این گونه بود که به تدریج طراحی ها به شکل گسترده تری انجام شد و طراحی پوستر ها و اعلامیه ها در دهه ۶۰ میلادی گسترش یافت. در اواخر دهه ۷۰ میلادی با اختراع تکنیک لیتوگرافی پیشرفت چشمگیری در صنعت چاپ صورت گرفت. به تدریج صنعت گرافیک رشد کرد تا زمانی که کامپیوترها به میان آمدند و هنر گرافیک بزرگترین تحول خود را تجربه کرد.


امروزه ، هنر گرافیک در تمام قسمتهای زندگی ما وجود دارد و دیگر عضو جدایی ناپذیر از زندگی بشر است و اما شغل طراح گرافیک…


طراح گرافیک چه کسی است و چه کاری انجام میدهد؟

حوزه کاری گرافیک تعداد بالایی شاخه دارد که هیچکس قادر به انجام تمام شاخه های این حوزه به صورت کامل و تخصصی را نداشته ، چرا که پیدا کردن تبحر در هر شاخه سالیان زیادی زمان لازم دارد. پس نتیجه میگیریم که هر کدام از طراحان گرافیک موارد کاری مربوط به شاخه های خود را انجام میدهند.

هدف کلی گرافیک ، انتقال پیام و توسعه است. تمام موارد و مراحل گرافیک در این دو هدف خلاصه می‌شود. جالب است بدانید چشمان شما در طول شبانه روز به هزاران هنر گرافیک برخورد میکنند.

عناصر و مبانی گرافیک چیست؟

هر چیزی در دنیا عنصر سازنده و پایه و اساس خود را دارد. گرافیک نیز برای خود مبانی و عناصری دارد که شامل موارد زیر می شوند :

  • خط
  • بافت
  • شکل
  • اندازه
  • فرم
  • رنگ
  • فضا

شش مورد از اصول اصلی طراحی گرافیک

  • حرکت
  • نسبت
  • ریتم
  • تضاد
  • توازن
  • تاکید

موارد بالا را به صورت کامل در مطلبی دیگر به شما آموزش می دهیم.به امید خدا 🙂

حوزه های طراحی گرافیک برای ورود به بازار کار

حوزه های طراحی گرافیک برای ورود به بازار کار

برای ورود به این بازار کار ابتدا باید حوزه کاری خود را مشخص کنید. حوزه های گرافیک شامل :

  • طراحی لوگو
  • طراحی اقلام اداری
  • طراحی بسته بندی
  • طراحی پوشاک
  • ادیتور تصاویر
  • طراحی وب
  • طراح رابط کاربری
  • طراح تبلیغات
  • طراح چاپ
  • مدیر اجرایی هنر

مراحل یادگیری طراحی گرافیک برای ورود به بازار کار

پس از انتخاب حوزه مورد علاقه نوبت به یادگیری میرسد. یادگیری باید مراحل زیر را انجام دهید:

به دست آوردن اطلاعات در مورد حوزه

ابتدا باید به طور کلی درباره حوزه انتخابی کسب اطلاعات کنید. بهترین روش کسب اطلاعات ، مشاهده فعالیت افراد مطرح در آن حوزه است. باید ببینید چه کاری انجام میدهند ، رشد حوزه چگونه است و میزان درآمد و تقاضای بازار را بررسی کنید و سپس با خود تصمیم بگیرید که آیا شرایط کار به این شکل مورد پسند است یا خیر!


این نکته را هرگز فراموش نکنید که ، ما بیشتر زمان عمر خود را در حال کارکردن هستید پس باید کاری را انتخاب کنیم که عاشقانه به آن پردازیم.


اگر در این مرحله به نظر رسید حوزه انتخابی را دوست ندارید یک مرحله قبل بروید و دوباره انتخاب کنید.

گردآوری تجهیزات و لوازم مورد نیاز

تمام وسایل ، تجهیزات و هزینه ها را بررسی و گردآوری کنید. این کار را به شکل کامل انجام دهید ، به این صورت که لیست تمام چیزهایی که افراد مبتدی تا حرفه ای از آن استفاده می کنند بنویسید.(فعلا فقط بنویسید ، سریع نرید بخرید!)

تهیه تجهیزات لازم

در این مرحله باید از بین اقلام نوشته شده در لیست مرحله قبل فقط موارد واجب را تهیه کنید. ((( توجه کنید قرار نیست ابتدای کار ، گران ترین سیستم و یا وسایل را خریداری کنید! ))) مرحله قبل فقط برای ایجاد ذهنیت در مورد حداقل و حداکثر ها بود و قرار است که به مرور و با توجه به نیاز روزتان تهیه شوند، پس از پرداخت هزینه های بی مورد اجتناب کنید!

انتخاب روش یادگیری

پس از انجام مرحله قبل نوبت به انتخاب روش یادگیری میرسد. برای یادگیری شاخه موردنظرتان در حوزه گرافیک سه روش یادگیری وجود دارد، که باید به نسبت نوع شخصیت و شرایط خود از بین این سه روش انتخاب کنید.

روش اول : یادگیری به شکل خودآموز

این روش مخصوص افراد سخت کوش و خستگی ناپذیر است. با داشتن وقت آزاد بسیار! زیرا باید در بین دریای منابع یادگیری به دنبال منابع رایگان گشته و از هر کدام کمی یاد بگیرند. البته این روش چندان تخصصی نیست!

روش دوم : گذراندن کلاسهای حضوری در آموزشگاه ها

این کلاس ها به صورت خصوصی و نیمه خصوصی برگزار شده که می‌توانید در آنها ثبت نام و شرکت کنید.این روش تعرفه بالایی دارد!

روش سوم : تهیه دوره ها و پکیج های آنلاین

این روش مناسب ترین روش تدریس زمان حال است. چرا که اتلاف وقت نداشته و برایتان نتایج بهتری را فراهم خواهد کرد.

پیشنهاد میکنیم برای انتخاب راحت روش یادگیری این مطلب را مطالعه کنید.

انتخاب مرجع یادگیری

پس از انتخاب روش یادگیری ، به دنبال بهترین مرجع بگردید و مناسب ترین آنها را برای خود برگزینید.

طی نمودن مراحل یادگیری

هر یک از روش های یادگیری برای خود مراحلی داشته که شما باید طی کنید ، ولی در روش خودآموز نمی توان از نظر زمانی محدوده ای را مشخص کرد. اما در روش حضوری و غیر حضوری مدت زمان یادگیری مشخص است و شما می‌توانید برنامه کاری بهتری برای زندگی تان بچینید.

کسب تجربه ، تمرین و تکرار، ساخت رزومه

پس از اتمام یادگیری حال نوبت به تمرین و تکرار و جمع آوری نمونه کار می‌رسد. در این مرحله شما باید آنقدر تمرین کنید و نمونه کار با پروژه های خیالی و واقعی جمع آوری کنید که به روش کار آنها آشنا تر شوید. این کار هم باعث ایجاد رزومه بهتری میشود و هم اعتماد به نفس کاری تان را بالا میبرید!

جمع آوری اطلاعات درباره روش های کسب درآمد

به طور کلی دو روش برای کسب درآمد در حوزه گرافیک وجود دارد. روش اول شروع کار به صورت فریلنسری و روش دوم استخدام در شرکت ها و مراکز می باشد. برای انتخاب راحت تر پیشنهاد میکنیم این مطلب را مطالعه کنید.

آموزش رایگان طراحی گرافیک برای ورود به بازار کار

انتخاب روش کسب درآمد و ورود به بازار کار

در این مرحله دیگر به یک فرد مصمم و کوشا تبدیل شده اید! اکنون می توانید با اعتماد به نفس بالا و به عنوان یک فرد حرفه ای وارد بازار کار شوید و شروع به کسب درآمد کنید. بدون یادگیری اصولی و انجام مراحل بالا قادر به شروع کار به صورت حرفه ای نخواهید بود.

آموزش رایگان طراحی گرافیک برای ورود به بازار کار

در این مطلب راه و روش های موجود برای ورود به حوزه کاری گرافیک به صورت صفر تا صد برایتان بازگو شد.


این موارد را فراموش نکنید که هیچ یادگیری ، بدون تلاش نیست! هیچ آموزشی رایگان نیست! شما بابت یادگیری هر حوزه در زندگی روزها ماه‌ها و سال‌ها زمان خرج میکنید! پس بهتر است در ابتدای کار بهترین و مطمئن ترین روش را انتخاب کنید تا زمانتان بیهوده از بین نرود!


برای شرکت در دوره آموزش طراحی گرافیک ویژه بازارکار اینجا کلیک کنید.


تمام محتویات این سایت به صورت کاملا اختصاصی و بر اساس تجربه های من نوشته شده، هرگونه کپی برداری متنی و محتوایی بر طبق قوانین کپی رایت کشور ، پیگرد قانونی خواهد داشت.

به پایان مطلب آموزش رایگان طراحی گرافیک برای بازار کار رسیدیم ، نظرات خودتون رو در بخش نظرات بنویسید. اگر مطلبی موردنظر دارید حتما اطلاع بدید تا براتون تهیه کنم.


مطالب مرتبط :

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این قسمت نباید خالی باشد
این قسمت نباید خالی باشد
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
شما برای ادامه باید با شرایط موافقت کنید

keyboard_arrow_up
error: محتوای حفاظت شده!